Morr sa hajen

Om jag fick vara ett djur skulle jag nog ta mig fan vara en haj. Antingen en haj eller en gås. Tänk dig spänningen innan man griper tag i sitt byte och sliter det i stycken med sina bara tänder, vilken kick! Å andra sidan kan du tänka dig friheten att flyga omkring och skita på det du tycker lämpligt. Gäss har det jävligt bra med.

Men vi kommer inte undan diskussionen hur äldrevården för pensionerade hajar ser ut. Vad gör vi mot våra stackars hajar när synen börjar tryta och dom ålderdomliga rovdjuren är tvungna att använda löständer, samtidigt som de tappar lusten på fiskkött och är sugen på lite tvåfotingar? Jo, vi dödar dom brutalt med en syrgastub, i nästan alla fall jag bevittnat har hajen inte kunnat återhämta sig till fullo och helt enkelt gett upp och flyttat in i en liten 1:a i de mindra centrala delarna av Kramfors storstad. Där tvingas de leva på nån jävla knarkare som då och då går i fällan, för att spendera resterande fritid med att lösa korsord som spolas ner av Yetis på uppåttjack.
(Alltså... varför, bara varför!?)

Och då citerar jag, "Have you ever seen 12 condoms of cocain burst inside a yetis stomach? It's a bad sight man...." Och det är klart, lite folk i tullen stryker med när 1,5 tons yetin krossar deras drömmar och kanske framför allt deras njurar, men har ni tänkt på hur snömannen har det!? Han kan ha problem med fördomar och arbetslösheten drabbar nästan alltid fantasidjuren hårdast, vilket leder honom till illegala knarkaffärer med tomten på Nordpolen. Så tänk på det nästa gång, istället för att komma med sånt skitsnack om jämlikhet och "Det är synd om valar för de är snart utrotade." Fuck the valarna, hur många yetis har ni sett? Just det. Bögar.

POW! RIGHT IN THE KISSER!



Kommentarer
Postat av: Öjje

Dina inlägg börjar bli mer o mer fantasirika, frågan är om geniet har börjat gå över linjen från geni till galenskap? :O skojja, puss påre ;)

2009-08-30 @ 23:45:49
Postat av: Alexander Nyberg

Brilljant! alltid lika roligt att läsa dina inlägg! Never stop!!! Du lyser upp mångas dagar i den här gråa världen! =)

2009-08-31 @ 22:20:06
URL: http://nybergalexander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0